Ultima actualizare: 3 iunie 2024

Prevederile continute in Termeni si Conditii („Termenii”, „Termenii si Conditiile”) reglementeaza relatia dvs. cu site-ul web https://bolero.ro („Serviciul”) exploatat de MG NUTRITION SRL („noi”, „noua” sau „al nostru/a noastra/ai nostri/ale noastre”).

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de utilizarea Serviciului.

Accesul la Serviciu si utilizarea acestuia sunt conditionate de acceptarea si respectarea de catre dvs. a prezentilor Termeni. Termenii se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si altor persoane care acceseaza sau utilizeaza Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, va exprimati acordul cu privire la asumarea obligatiilor impuse de prezentii Termeni. In cazul in care nu sunteti de acord cu orice parte a acestora, nu puteti accesa Serviciul.

Achizitiile

Daca doriti sa achizitionati orice produs sau serviciu disponibil prin intermediul Serviciului („Achizitia”), vi se poate solicita sa furnizati anumite date relevante pentru Achizitia dvs., incluzand, fara ca enumerarea sa fie exhaustiva, numarul cardului de credit, data expirarii cardului de credit, adresa de facturare si informatii privind livrarea.

Declarati pe propria raspundere ca: (i) aveti dreptul legal de a folosi cardul(-rile) de credit sau orice alta(e) metoda(e) de plata pentru orice Achizitie; si ca (ii) informatiile pe care ni le furnizati sunt reale, corecte si complete.

Prin furnizarea acestor informatii, ne acordati dreptul de a transmite informatiile catre terti in scopul facilitarii finalizarii Achizitiilor.

Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula comanda dvs. in orice moment pentru anumite motive, incluzand, fara ca enumerarea sa fie exhaustiva: disponibilitatea produsului sau serviciului, erori legate de descrierea sau pretul produsului sau serviciului, erori legate de comanda dvs. sau alte motive.

Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula comanda dvs., in cazul suspiciunilor de frauda sau de tranzactii neautorizate sau ilegale.

Disponibilitatea, erorile si inadvertentele

Actualizam constat ofertele de produse si servicii din cadrul Serviciului. Produsele sau serviciile disponibile in cadrul Serviciului pot face obiectul unor erori legate de preturi, pot avea descrieri necorespunzatoare sau pot fi indisponibile, putand exista intarzieri in actualizarea informatiilor in cadrul Serviciului si in cadrul continutului nostru publicitar de pe alte site-uri web.

Nu putem garanta si nu garantam exactitatea sau exhaustivitatea niciunor informatii, inclusiv preturi, imagini de produse, specificatii, disponibilitate si servicii. Ne rezervam dreptul de a modifica sau actualiza informatiile si de a remedia erorile, inadvertentele sau omisiunile in orice moment, fara notificare prealabila.

Concursurile, tragerile la sorti si promotiile

Concursurile, tragerile la sorti sau alte promotii (denumite colectiv „Promotiile”) disponibile in cadrul Serviciului pot face obiectul unor regulamente separate de prezentii Termeni. Daca participati la oricare din aceste Promotii, va rugam sa consultati regulamentul aplicabil, precum si Politica noastra de confidentialitate. In cazul in care regulamentul unei Promotii intra in conflict cu prezentii Termeni, se aplica regulamentul Promotiei.

Conturile

La crearea unui cont la noi, este obligatoriu sa ne furnizati intotdeauna informatii corecte, complete si actuale. Nerespectarea acestei obligatii constituie o incalcare a Termenilor, putand avea ca efect dezactivarea fara intarziere a contului dvs. din cadrul Serviciului nostru.

Responsabilitatea pastrarii in siguranta a parolei utilizate pentru a accesa Serviciul, precum si responsabilitatea pentru orice activitati sau actiuni efectuate pe baza parolei dvs. va revin dvs., indiferent daca parola este folosita in cadrul Serviciului nostru sau al unui serviciu al unui tert. 

Sunteti de acord sa nu divulgati parola niciunui tert. Aveti obligatia de a ne informa fara intarziere in cazul in care sesizati o problema de securitate sau utilizarea neautorizata a contului dvs.

Proprietatea intelectuala

Serviciul si continutul, caracteristicile si functiile sale originale se afla si vor ramane in proprietatea exclusiva a MG NUTRITION SRL. Serviciul este protejat in baza legislatiei privind proprietatea intelectuala, marcile comerciale si alte legi din Uniunea Europeana, Romania si alte tari. Marcile noaste comerciale si forma de prezentare comerciala nu pot fi utilizate in legatura cu niciun produs sau serviciu fara acordul in prealabil, in scris, al MG NUTRITION SRL.

Linkuri catre alte site-uri web

Serviciul nostru poate contine linkuri catre site-uri web sau servicii ale tertilor, care nu se afla in proprietatea sau sub controlul MG NUTRITION SRL.

MG NUTRITION SRL nu are niciun control si nu isi asuma nicio raspundere pentru continutul, politicile de confidentialitate sau procedurile oricaror site-uri web sau servicii ale tertilor. De asemenea, aveti cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca MG NUTRITION SRL nu raspunde, direct sau indirect, pentru niciun fel de prejudicii sau pierderi cauzate sau despre care se sustine ca au fost cauzate de/in legatura cu utilizarea sau creditul acordat continutului, produselor sau serviciilor disponibile in cadrul unor astfel de site-uri web sau servicii sau prin intermediul acestora.

Va recomandam sa cititi termenii si conditiile, precum si politicile de confidentialitate ale site-urilor web sau ale serviciilor tertilor pe care le accesati.

Incetarea relatiilor

Contul dvs. poate fi dezactivat sau suspendat fara intarziere, fara notificare prealabila sau angajarea raspunderii, indiferent de motiv, inclusiv, fara ca mentiunea sa fie exhaustiva, in cazul in care incalcati Termenii.

In urma incetarii relatiilor, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va inceta imediat. Daca doriti sa va dezactivati contul, este suficient sa incetati utilizarea Serviciului.

Limitele raspunderii

MG NUTRITION SRL, administratorii, angajatii, partenerii, reprezentantii, furnizorii sau afiliatii sai nu raspund in niciun fel de circumstante pentru niciun fel de daune indirecte, nerespectarea modului de administrare, nerespectarea atentionarilor mentionate la produselor si a dozei recomandate pentru fiecare produs in parte oferite pe site. Inclusiv si accesorii, speciale, conexe sau punitive, incluzand, fara ca enumerarea sa fie exhaustiva, pentru beneficiu nerealizat, pierderea datelor, utilizarii, fondului comercial sau alte pierderi nemateriale ca urmare a (i) accesarii sau utilizarii Serviciului de catre dvs. sau imposibilitatii accesarii sau utilizarii Serviciului de catre dvs.; (ii) oricarei conduite sau oricarui continut a/al unui tert in cadrul Serviciului; (iii) oricarui continut obtinut in cadrul Serviciului; si (iv) accesului, utilizarii sau modificarii neautorizate a transmisiei de continut sau continutului dvs., indiferent daca sunt implicate o garantie, un contract, un delict civil (inclusiv neglijenta) sau orice alt temei juridic, indiferent daca am fost sau nu informati cu privire la posibilitatea unor astfel de daune si chiar daca se constata ca o masura reparatorie prevazuta in prezentele prevederi nu isi serveste scopul esential.

Declinarea raspunderii

Riscurile aferente utilizarii Serviciului va revin in exclusivitate. Serviciul este furnizat „CA ATARE” si „IN MASURA DISPONIBILITATII”. Serviciul este furnizat fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, fara ca enumerarea sa fie exhaustiva, garantii implicite privind calitatea comerciala, utilizarea intr-un anumit scop, neincalcarea drepturilor de proprietate intelectuala, conduita in derularea relatiilor. MG NUTRITION SRL, filialele, afiliatii si licentiatorii sai nu garanteaza ca: a) Serviciul va functiona fara intreruperi, in conditii de securitate sau va fi disponibil la un anumit moment sau intr-un anumit loc; b) vor fi remediate orice erori sau defecte; c) Serviciul nu contine virusi sau alte componente daunatoare; sau d) rezultatele obtinute in urma utilizarii Serviciului vor fi conforme cu cerintele dvs.

Legislatia aplicabila

Termenii se supun legislatiei din Romania si vor fi interpretati in conformitate cu aceasta, fara a se tine cont de prevederile privind conflictul de legi.

Neexercitarea sau neaplicarea de catre noi a oricarui drept sau a oricarei prevederi din prezentii Termeni nu va fi interpretata drept o renuntare la drepturile respective. In cazul in care oricare dintre prevederile din prezentii Termeni este declarata nula sau inaplicabila de catre o instanta judecatoreasca, restul prevederilor cuprinse in prezentii Termeni vor ramane in vigoare. Prezentii Termeni reprezinta contractul dintre noi avand drept obiect Serviciul nostru, in integralitatea sa, si anuleaza si inlocuiesc orice eventuale contracte anterioare dintre noi cu privire la Serviciu.

Modificarile

Ne rezervam dreptul de a modifica sau inlocui oricand prezentii Termeni, la libera noastra alegere. Daca o varianta revizuita contine modificari importante, vom incerca sa va notificam in acest sens cu minimum 30 de zile inainte de intrarea in vigoare a noilor termeni. Vom stabili, la libera noastra alegere, ce reprezinta modificari importante.

Prin continuarea accesarii sau utilizarii Serviciului nostru, dupa intrarea in vigoare a variantelor revizuite, va exprimati acordul cu privire la asumarea obligatiilor impuse de termenii revizuiti. In cazul in care nu sunteti de acord cu noii termeni, va rugam sa incetati utilizarea Serviciului.

Contact

In cazul in care aveti intrebari cu privire la prezentii Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati la contact@bolero.ro

MG NUTRITION SRL
Reg. com.: J13/317/2024
CIF: 49489814
Sos. Mangaliei, Nr.61, Constanta