Contact

Parerea clientilor

FAQ

Bolero Drink Powder este o gamă de pudre de băuturi fără zahăr concepute pentru a crea băuturi răcoritoare și gustoase. Pudra noastră de băutură este destinată să fie dizolvată în apă sau alte lichide pentru a crea băuturi răcoritoare delicioase și cu conținut scăzut de calorii. Pudrele de băutură Bolero se caracterizează printr-o gamă largă de arome, de la fructe la exotice.

Unele dintre caracteristicile cheie ale pudrei de băutură Bolero sunt:

  • Fără zahăr: pudra de băutură Bolero nu conține zahăr adăugat. Acest lucru le face o alternativă sănătoasă la băuturile dulci.
  • Cu conținut scăzut de calorii: deoarece pudrele pentru băuturi Bolero nu conțin zahăr, sunt sărace în calorii și pot ajuta la reducerea consumului de calorii.
  • Arome diverse: Bolero oferă o gamă largă de arome, de la cele clasice precum lămâia și portocala până la cele exotice precum mango sau fructul pasiunii.
  • Ușor de preparat: Prepararea băuturilor Bolero este simplă. Trebuie doar să adăugați pudra în apă pentru a obține o băutură răcoritoare cu gustul dorit.
  • Ambalare practic: pudra de băutură Bolero este adesea oferită în plicuri sau cutii individuale, ceea ce face porționarea și depozitarea ușoară.
  • Versatilă: pudra noastră de băutură este potrivită pentru diverse situații, fie acasă, la birou, în vacanță, în sală sau în deplasare.

În general, pudra de băutură Bolero este o modalitate de a-ți potoli setea într-un mod gustos și sănătos, fără a fi nevoie să-ți faci griji cu privire la consumul excesiv de zahăr sau calorii.

Da, Bolero Drinks sunt vegane! Niciunul dintre produsele noastre nu conține ingrediente de origine animală.

Pudrele pentru băuturi Bolero nu conțin zahăr și aproape deloc calorii și, prin urmare, sunt ideale dacă doriți să vă reduceți greutatea și căutați o alternativă la băuturile dulci.

Dacă sunteți interesat de pudra de băutură Bolero, puteți încerca pur și simplu pachetele noastre de amestec. Cu pachetele noastre mixte vă puteți bucura de prețuri ieftine și puteți testa produsele noastre.

Conform Regulamentului privind informațiile alimentare, suntem obligați din punct de vedere legal să etichetăm și să evidențiem cei mai des întâlniți alergeni în lista de ingrediente a produselor dacă sunt incluși ca ingredient.

Da, băuturile noastre Bolero pot fi preparate și ca băuturi calde.

Data maximă înainte reprezintă data până la care un aliment poate fi consumat dacă este păstrat corespunzător, fără pierderi semnificative de gust și calitate sau risc pentru sănătate. Deoarece aceasta este o dată de consum maxim înainte și nu o dată de expirare, produsul poate fi încă comestibil după data specificată. Cu toate acestea, în calitate de producător, nu garantăm calitatea produselor noastre dacă sunt consumate dincolo de data limită. Pentru a vă asigura că pudra noastră de băutură poate fi folosită cât mai mult timp posibil, vă recomandăm să o închideți ermetic după deschidere, să o păstrați într-un loc uscat și să o protejați de căldură și umiditate.

Da, pentru comenzi ne puteti suna la numarul 0728 814 268