Aveti dreptul de a anula si returna comanda (sau o parte a acesteia), fara a fi necesar sa va justificati decizia.

Returnarea comenzii

In cazul in care decideti sa returnati orice produs achizitionat din magazinul nostru, este necesar sa ne informati in acest sens in termen de 14 zile de la primirea produsului respectiv. In cazul in care a 14-a zi este o zi nelucratoare, aveti la dispozitie urmatoarea zi lucratoare pentru a ne aduce la cunostinta decizia dvs.

Va rugam sa trimiteti un e-mail la contact@bolero.ro prin care sa ne informati cu privire la faptul ca ati decis returnarea comenzii. Pentru aceasta, fie puteti completa si anexa la e-mailul dvs. formularul nostru de retur (pe care il puteti solicita prin e-mail), fie puteti mentiona direct in e-mail urmatoarele informatii:

Dupa primirea confirmarii noastre, aveti la dispozitie 14 zile pentru a ne returna produsul. Nu este necesar ca produsul sa ne parvina in acest interval de 14 zile, in masura in care puteti dovedi ca l-ati expediat in primele 14 zile.

Va vom rambursa contravaloarea comenzii in termen de 14 zile de la primirea produselor returnate. Atentionari:

Se poate returna orice articol, in orice conditii?

Pot fi returnate toate produsele intacte, complete, nedeteriorate si nefolosite. Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

Returnarea produselor deteriorate

Va rugam sa returnati comanda la adresa de retur indicata mai jos.

Va rugam sa ne transmiteti confirmarea expeditiei. Puteti face acest lucru prin e-mail la contact@bolero.ro

Dupa primirea comenzii returnate, fie va vom rambursa contravaloarea acesteia, fie va vom trimite un nou colet pentru a inlocui produsele deteriorate, in termen de 2-4 zile lucratoare. In cazul rambursarii, va vom rambursa integral contravaloarea comenzii, inclusiv taxa de retur, in termen de 2 zile lucratoare* de la primirea returului. Zilele lucratoare sunt luni-vineri.

Va rugam sa aveti in vedere ca in cazul in care produsul returnat face parte dintr-o comanda mai mare, nu rambursam taxa initiala de expeditie.

*Va rugam sa luati in calcul faptul ca in functie de banca dvs. si de prestatorul dvs. de servicii de plata, este posibil sa mai dureze cateva zile pana cand suma rambursata va va ajunge efectiv in cont.

Adresa de returnare:
MG NUTRITION SRL
Adresa:Sos. Mangaliei, Nr.61, Bl.Sm3, Sc.B, Et.Parter, Ap.45 Constanta